понеделник, 22 март 2010 г.

Art/Recycle: Град


Втората инсталация отново с идея за рециклиране на привидно никому ненужни материали се състоя на 19 ноември 2009 отново в страничното пространство на Поп Арт кафе на бул. Патриарх Евтимий 1. Този път изложбата в пространството на кафето беше на тема "Градът".




Ето и какво пишеше на скромното ни флайерче:
В рамките на ежемесечните творчески акции - 4вARTъци, отново с подкрепата на БНФ - кино Одеон и POP ART cafe Ви представяме съвместна изложба фотографии на млади автори.
На “откритата сцена” ще провокираме гражданското съзнание чрез проекта Art/Recycle: Град. Проектът присъства в културния живот на столицата без политически характер. Целта му е привличайки вниманието на отделната личност към проблемите на заобикалящата ни среда, да се формира чувство за съпричастност и отговорност в съвременната общественост.
Проектът се реализира от група “Пи-3.4”, обединено от идеята, че чрез всяка форма или формат на изкуството ние градим заедно обновена действителност. Групата функционира на принципа на отворен творчески проект и реализира проявите си с доброволното участие на нови и утврърдени автори.
За контакти: pi3.4@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар